søndag den 6. november 2011

the restHer kommer resten af min uge
Onsdag var jeg i skole og der havde jeg to timer, to fritimer og to timer igen. Da jeg havde fri var jeg et smut nede hos en ven, bare i tyve minutter. Og så smuttede jeg på arbejde til klokken 18. Klokken 18 susede jeg op til min mor og fik lidt mad på kontoret og klokken 18:30 gik vi til modeshow i Bahne, det var super hyggeligt som altid. Men ingen af os købte noget og vi var hjemme klokken lidt over ni. 

Torsdag var jeg i skole og havde syv timer, dagen var en der skulle overståes og jeg magtede ingenting, men det ender jo ud med at gå stærkt. Bagefter var jeg på arbejde fra 15 - 18:30. En skole i byen har hviderussere på besøg, så de var i H&M, og drengene gik rundt i butikken, altså i herreafdelingen i underbukser og prøvede bukser, desuden fik jeg en krammer af Eva, og det gjorde jeg også onsdag. Det er utroligt som hviderussere skal prøve alt i butikken. Da jeg havde fri skyndte jeg mig hjem og i seng.

Fredag mødte jeg klokken 9 i skolen med kakao til Sarah og mig selv. Vi havde en times biologi og så skulle vi danse salsa i to timer. Jeg dansede med Mie og det var super sjovt! :-D Bagefter havde vi en matematiktime og så havde vi fri. Der var atomcafé klokken 14, men så havde jeg en time og da Mie skulle hjælpe til med at gøre klar til GT-weekend på skolen, hjalp jeg også til. GT står for get together og er for udvekslingsstudenter i hele Danmark. Fordi jeg havde hjulpet blev jeg inviteret til at komme senere eller blive. Da jeg ikke rigtig havde andet at lave, tog jeg efter arbejde som var fra 14-18:30 ud på skolen og hjalp til. De var alle sammen super søde i det der GT-crew og jeg blev hentet klokken 01:30 og endte også med at snakke lidt med min habladahabada, hvilket er godt! 

Lørdag, altså i går sov jeg og så havde vi gæster og det var egentlig min dag, det var super hyggeligt. I dag har jeg sovet hele dagen og set jul på kronborg. Jeg sov fra klokken halv et om natten til halv to om middagen. Så en slapper dag kan man vist godt kalde det.

I denne uge skal jeg i skole og til dans i morgen, tirsdag står på skole, tandlæge og Strøget med Katrine, onsdag står på OD-dag og på arbejde og torsdag smutter jeg til Prag med min familie og kommer først hjem søndag, og nøj hvor jeg glæder mig. Vi skal bo på fire stjernet hotel og bare hygge. 

Jeg håber, at I har mindre at se til i jeres uger? :-)

1 kommentar:

Kamilla sagde ...

har lige set at jeg er på den blogroll! hvor er du søøød 1000 tak (:thewallsaroundus.blogspot.com