fredag den 25. marts 2011

Etik?


Ja, nu skal I bare høre! Jeg har stadig ikke fået internet derhjemme, så lige nu sidder jeg oppe i skolen og har biologi. Vi snakker om etik, og det er rart, fordi der er ingen svar der er rigtige og forkerte, så alle kan diskutere med.  Der er selvfølge det etiske korrekte.

Vi sidder og diskuterer lidt, vores lærer har lige fortalt om et par der kom til lægen og gerne ville have et barn, men ikke kunne, de blev så sendt videre til et system med kunstig befrugtning, og så bliver de gravide, og kommer tilbage for at få en abort, fordi de har fået et fedt job! Jamen, hvad gi'r i mig? 

Der er også noget andet, har I hørt det med jordmødrene? Et eksempel: En unge kvinde bliver gravid, man kan jo få abort helt til 13 uge, men så skal der sendes en anmodning, og parret skal lige tænke lidt mere over det. Så kan det komme helt op til 26 uge, hvor barnet faktisk er levende, men forældrene vil jo ikke have det, så man kan ligge det et sted, så det enten fryser ihjel, man kan tage ilten fra dem eller tage dem ud af en kuvøse eller ligge dem på maven? 

Jeg bliver simpelthen nødt til at tælle til 10, mindst! 

Ingen kommentarer: