lørdag den 9. oktober 2010

gaaaaab :O

Jeg hat sovet sammen med min skønne kæreste i nat, men da det kom til stykket kunne jeg ikke sove, pga. en myg! Og så var jeg mærkeligt nok ikke særlig træt, så jeg lå og kiggede på ham, der sov i stedet, men det er jeg kommet efter klokken 12 til 14, fik jeg mig en lur, så spiste jeg en halv rugbrød og sov til klokken 16, dejlig med 4 timers søvn! Men jeg er stadig træt, min mor mener, at hvis jeg sover nu, så kan jeg ikke sove i nat, og det kan hun jo godt have ret i! Så jeg sidder her ved computeren og sumper og ser Nøddepatruljen på Disney Channel, det er nu godt med de serier, der var i Disney Show, da man var en lille spirrevip, det vækker minder! :)

Lige nu overvejer jeg, at sortere mit tøj og lave en salgsblog, eller en profil på trendsales! Måske skulle jeg eksperimentere lidt med det? Hvad synes I?

I morgen skal jeg på arbejde fra 8 til 13, og bagefter vil jeg RIGTIG GERNE til "Tøjsalg" hvor nogle bloggere som Kia (fra "Fierce og fattig på SU.) Funda og Lily (fra Buytheway) og Mie (fra WEwonder).. Men min mor gider ikke at køre med der ind, så jeg må bare opfordre andre til at tage derind, og sidde og være misundelig herhjemme!

Jeg har lige nydt en lækker smoothie og nu vil jeg kigge på matematikken til onsdag! :)

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

HAR DU FÅET EN KÆRESTE?! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Tillykke! :D :D :D

Millarikke. sagde ...

Hvor foregår det dersens tøjsalg? :D

Katrine Anna sagde ...

Rikke: Ja, det har jeg :D Tak!!!! :)

Millarikke: Det er for sent nu, men Store Kongensgade 108, 1264 København K :)