onsdag den 7. september 2011

onsdag!


tjek lige den her ud! den hedder The Zone og er med nogle der kalder sig The Weeknd. Den er allerede en af mine yndlings!

I dag har været en kort dag med kun seks timer.. Vi har fået en ny pige og en ny dreng. Pigen hedder Kim og er en udvekslingsstudent fra Tyskland, men snakker fantastisk dansk, da hun bor i Slesvig og gik på en dansk skole. Drengen skulle starte i dag, men var der ikke. Ellers er dagen gået med engelsk, hvor vi ser en film der hedder "Into the wild" og bagefter matematik hvor vi har om sinus og cosinus. Og så har jeg hentet bøger med Kim, haft samfundsfag med Leif og eeeeeendelig fået fri! Efter skole var jeg i byen med Sarah og Sabrina for at finde en kjole til et bryllup Sabrina skulle til. Jeg skulle selv købe gennemsigtige stropper til en stropløs bh, nylonstrømper og en enkelt kjole kom også med hjem. Ellers har jeg bare været enorm træt og haft det koldt hele dagen. Nu render jeg rundt og rydder op og pakker, for i morgen efter skole skal vi med færgen til Norge, da min fætter skal konfirmeres på lørdag. Det bliver dejligt at se familien igen, men mindre rart ikke at kunne være med til Stenhus festen :( 

I går da min far var inde og se landskamp havde vi indbrud i vores bil, de har smadret en rude, stjålet vores GPS og alle vores pas og ødelagt en opbevaringsdims som er i midten af vores bil. Så vi har haft en lidt kaotisk dag, da der skulle skaffes pas til i morgen og helst en ny rude inden vi skal køre rundt i Norge!

4 kommentarer:

frederikkevonwieding sagde ...

Nej hvor uheldigt med ruden, pas osv. :-(

Men ud over det lyder det da som om at du har haft en ret god dag? :-)

Tanker fra - Frederikke.

Katrine Anna sagde ...

Ja, det var ret uheldigt :-(

Men udover det, så ja, så har jeg haft en dejlig dag :-)

// Katrine Anna

Nina sagde ...

Ej, hvor ærgeligt :( Men stadig, meeeganice blog!
Du var fast læser af min gamle blog, vil du blive på min nye? Er fast på din :)

ninapratt.blogspot.com

Katrine Anna sagde ...

Mange tak! :-) Ja, jeg skal se på det!

// Katrine Anna