onsdag den 3. august 2011

Yo

Et kort hej til jer, som sikkert bliver langt, hvis jeg kender mig selv ret :-)
Men hej, jeg ligger lige nu i halvdelen af Natalies seng med ansigtsmaske på og tøsesnakiksnakker.
Den første dag eller aften blev spenderet med is og snak til klokken 4.
Tirsdag morgen stod vi sent op, vi stegte bacon og lavede amerikanske pandekager og tog os god tid. Klokken halv fire tog vi til Hillerød og shoppede lidt, det får i også at se senere. Vi spiste bagels i Hillerød og vendte snuden mod Helsinge og chrashede hos Helena, som havde dårlig hals og feber. Vi drak te og snakkede. Pludselig lød lufalarmen og vi lukkede døre og vinduer, da der var brænd med giftig røg, senere gik vi ud og sov i deres campingvogn og natalie og jeg smilede monopoly. Efterfølgende endte vi med at snakke til klokken 2.
I dag stod vi op klokken halv ni og tog hen til Lisa klokken ti, alle sammen også Helenas forældre for at sætte telt op til deres fest fredag. Vi var ret hurtige og spiste frokost der. Klokken tre tog Natalie og jeg til Helsinge for at købe lidt sprut til på fredag, jeg købte også lidt andet og jeg tror i har fattet hvornår i får det at se. Men vi har trætte fødder, så vi hygger og slapper af inden vi skal til fest i morgen.

Men Natalie er hende på billedet, og hun er noget af det sødeste i verden, men om tretten dage rejser hun til USA i et år :-(

Men som I kan se blev det langt :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

JEG KAN SÅ GODT LI DIG KATRINE! ^^

Katrine Anna sagde ...

JEG KAN SÅ GODT LIDE DIG NATALIE! :*

.. sagde ...

Super fed blog. Er lige blevet fast læser. - Håber du vil tjekke min ud og måske gøre gengæld?:-)
www.simoneringgren.blogspot.com

Katrine Anna sagde ...

Mange tak, det vil jeg gøre :-)