onsdag den 31. august 2011

sidste dag i sommeren!

Så er det år 2011's sidste sommerdag! Sommerlig har den da ikke været, det har jo slet ikke regnet! Men har taget et billede af mit outfit til jer i dag! Jeg tog også et af mit hyggetøj i  går, det får i også!

Bare joggingbukser og en skjorte! Og et lille tørklæde på hovedet! Synes jeg ser ret chill ud!

Kjole fra Only Love collection og cardigan fra BikBok..
I aften klokken syv skal jeg til fødselsdag hos min farmor, så jeg misser Desperate House Wives, det er ret så forfærdeligt! Jeg burde nok også gå i gang med mine lektier! 

Ellers har skoledagen stået på gåture i de små pauser med Mie, pustning af sæbebobler og Alle Børnene vitser.. Vi har selvfølgelig også lavet vores ting, men det er ikke så galt endnu. I samfundsfag så vi kedelig tale af Johanne Schmidt Nielsen fra Enhedslisten og så blev der nusset. Philip nussede min underarm og jeg nussede Mies ryg. Jeg ved ikke hvad det er med vores klasse og nusseri! 

Hvad laver I nu? Går i på gymnasiet, efterskole eller hvad laver I? :-D

4 kommentarer:

Line sagde ...

Det nederste outfit er skønt :) Især kjolen, den er rigtig flot! Forresten rigtig modigt af dig, at du turde sige det der til Lars Løkke, overvejede selv, at spørge ham om noget, men det var jeg alligevel lidt for genert til, haha.

Jeg går i 2.g på Stenhuuuus! ;) Det er great, glæd dig!

Katrine Anna sagde ...

Mange tak! :-) Jeg er også rigtig glad for den! :-) Og ja, jeg var godt nok også nervøs, men nu havde jeg jo lovet det.. Har skiftevis fortrudt det og sådan, men han blev glad, så jeg er ligeglad med hvad folk siger om det :-)

Fedt!! Hvilken klasse? Jeg har det allerede godt på Stenhus!!

Line sagde ...

Åh, det er da forståeligt nok. Tror det er de færreste, der havde turdet gøre det. Vi talte om det i min klasse bagefter (vi havde to timers samfundsfag lige efter foredraget, så det blev brugt på, at diskutere indholdet og så videre) og der talte vi faktisk også lidt om dit 'spørgsmål' :p Vi blev vidst enige om, at det var rigtig sødt gjort af dig, så tror ikke du skal tage det så tungt, at der er nogle, der er lidt negative omkring det, for langt størstedelen af os alle synes altså, det var mega sejt!!

Hvor godt! Det bliver kun bedre med tiden. Glæd dig til septemberfesten, der bliver gang i den! Jeg går i 2.c :)

Katrine Anna sagde ...

Ej, det er jeg rigtig glad for at høre! Jeg har det også sådan lidt at jeg er ligeglad, for både Lisa og han blev glad for det :-) Men tak!

Ja, altså jeg skal så ikke med til septemberfesten, da jeg skal til konfirmation i Norge! :(