fredag den 6. maj 2011

brændt af.

i dag har jeg været i skole. i biologi hyggede vi udenfor, i fysik snakkede vi radioaktivitet, i matematik spillede vi rundbold, og vi vandt da! i tysk så vi film og hyggede og i dansk læste vi novelle. efter skole skulle jeg hjem til Andreas, så jeg tog toget 15:40, så kunne jeg nemlig nå bussen 16:12, og det gjorde jeg da også. men da han skulle hente mig ved bussen var han der ikke. jeg gik selv op til sommerhuset og der var ingen hjemme, gardinerne var trukket ned og højtalerne stod i stuen. hm? men så var der nogle drengestemmer udenfor og jeg gik ud og spurgte A om han ikke havde glemt noget? Og gud hvor fik drengen dårlig samvittighed! Han trak mig med om bagved og sagde undskyld en milliard gange, så fulgte han mig til bussen og jeg var på vej hjem igen.. 
Det var den samme buschauffør som jeg var kørt derud med, så han kommenterede det og sagde at det var da hurtigt og at det næsten ikke kunne betale sig ;-) Og så da jeg stod ud igen, spurgte han om jeg skulle hjem og være sur :-) Men udover det har det været en rar dag! I morgen står den på arbejde klokken 5:30-11, og senere fødselsdag hos en veninde. Søndag skal jeg være sammen med Andreas, hvis han altså husker det? ;-)

Today has been a easy day in school, and after that i went home to Andreas, but he had forgotten me and stood me up, so I went home! I have been reading a book in the sun and just enjoyed the lovely weather! Tomorrow I am going to work at 5.30 to 11. Later I am going to a birthday at one of my girlfriends. Sunday I will spend with Andreas, if he remembers me? ;-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder godt nok lidt træls!
-Men hvorfor kunne du ikke blive der?

Katrine Anna sagde ...

Det var træls!
Tja, hans venner er sådan nogle hårde fyre :-)