lørdag den 30. april 2011

Gaaaaallaaaa!!!

I går var vi i skole og jeg fik lagt tarotkort af min biologilærer og ih hvor er det vildt så meget det passer!!! I sidste time hjalp vi vores dansklærer med at bære borde ind i festsalen til aftenens galla, vi fik bakset 3 borde ned fra 1., 2. og 3. sal!
Min mor hentede mig efter skole og så kørte vi ud og handlede, jeg skulle købe flere chips, da min veninde havde købt seks poser til 90 mennesker? Men da jeg kom hjem kunne jeg ikke nå toget 16:38, hvis jeg skulle nå i bad, så jeg tog det klokken 17:13, men det var da lige syv minutter forsinket og stoppede ikke på Stenhus, så jeg måtte med bussen, og jeg var på stenhus klokken 17:46 uden makeup og med almindelig tøj! Og festen startede klokken 19 :-) Det resulterede så i at jeg løb ind på Lindas værelse, trak blusen over hovedet og opdagede at Rasmus og André var der... Jeg skyndte mig at få kjole på og Linda lavede krøller på mig, jeg fik resten af mit outfit + makeup på og børstet tænder og bagefter rød læbestift! 
Vi mødtes alle sammen nede i værestedet og fik velkomstdrinks, så blev vi vist ind i festsalen og fik et nummer og fandt vores plads, jeg fik nummer 93, som åbenbart er imellem 30 og 31 i talrækken?? Men det var vældig hyggeligt! Vi fik rejecoctail til forret, oksekød, kartofler, salat og bearnaise sovs til hovedret og vaniljeis, brownie og hindbærting til dessert.. Mh... siger jeg bare!!! Efter vi havde spist gik vi over i gymnastiksalen, arm i arm med vores partner og dansede lanicer, og jeg siger jer: VI LAVEDE INGEN FEJL OVERHOVEDET! :O Det var rart! Efter lanicer begyndte folk at tage hjem og andre ventede lidt og klokken 22:30 kom vores lift! En hvid limousine! Os i festudvalget havde bestilt en sammen og nøj hvor var det fedt! I får nok et billede senere, men der skal lige strøm på mit kamera :-) Vores afterparty var fantastisk, folk hyggede sig, gode DJ's og folk dansede og var tilfredse med vores arbejde!!!! Jeg kan virkelig ikke være gladere.. 

Lige pt. er min status ingen stemme og ondt i halsen og jeg venter på, at Andreas kommer, men nu tror jeg at jeg tager mig en lur, fordi vi har været tidligt oppe og henne og rydde op og gøre rent, vi var nede med flasker og fik 228,50 for dem.. Og så har jeg været nede med borde og stole og jeg har pakket alle mine tasker ud og taget afslapningstøj på.. Så godnat :-)

2 kommentarer:

Kamilla sagde ...

lækker blog du har (:


thewallsaroundus.blogspot.com

Katrine Anna sagde ...

tak :)