tirsdag den 1. marts 2011

Projekt

Vi er nået meeeeeeeeget videre med projekt, vi har besvaret hele vores problemstilling, er næste færdig med dias, har en stor del af informationerne inde i hovedet og ja, det er overskueligt. I morgen har vi en hjemmedag, hvor Sofie kommer hjem til mig, så skal vi lave et interview og have styr på det sidste og blive stort set færdige med diasshow og videre med vores synopsis :) Ja, vi er godt med! Det betyder også, at jeg kan sove længe i morgen! :D Vi skal være færdige torsdag, og så bare lige rette det sidste fredag, for torsdag aften skal jeg til Krop og Kartofler og vi skal sætte vores opvisning sammen :D 

Jeg bakler også lidt med hensyn til min fødselsdag! Jeg skal måske holde den med en ven, problemet er bare, at vi bor i hver sin ende af Sjælland, men det bliver holdt hos ham, jeg skal bare lige finde ud af om mine venner er med på, at tage derop og om de kan? :)

Nu vil jeg lægge mig i min seng og se en film og nyde, at jeg kan sove længe!

1 kommentar:

Clara sagde ...

Det vil jeg i hvert fald. - Mit usb gider bare ikke connecte til nogen som helst computere, så min veninde som også har det, har lovet at sende det til mig idag. Så der sender jeg det til dig! :))