Okay, nu har jeg bagt! Og denne gang har jeg ikke bagt muffins, jeg har bagt en banankage med chokoladestykker! Jeg har ikke noget billede endnu, men det får jeg :)
Og jeg har brugt denne opskrift, jeg har bage fordoblet den:
- 3 æg
- 170 g sukker (ca. 2 dl)
- 2 tsk vaniljesukker
- 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
- 1 tsk bagepulver
- 100 g smeltet, afkølet smør
- 1 moset banan (ca. 1½ dl)
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i. Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle. Fordel overtrækschokoladen på kagen. Bag den nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 55 minutter.
Jeg har opskriften herfra (LINK!)
1 kommentar:
I know, men det er fikset nu. Jeg var nemlig i gang med at rette det, for det passede ikke, som jeg først havde lavet det. Det var lidt noget lort :D
Men ja, bogen er pisse god!
Tak - og i lige måde smukke - vi ses forhåbentlig i morgen! :*
Send en kommentar