tirsdag den 4. januar 2011

Træthed.

min meget mærkelige kat! men noget så dejlige kat!
Jeg er syg, igen igen!!! :-( Ih altså! Jeg er ekstrem forkølet og sidder med åben mund for at trække vejret, der er hele tiden en kleenex i min hånd, fordi næsen løber! Jeg er storforbruger af varm solbær saftevand, kleenex, halls og næsespray! Det er forfærdeligt ikke at kunne få vejret ordentligt! Mit hovede dunker og jeg har det rigtig skidt! Nå, ikke mere klynkeri!

I går var jeg til dans og jeg løb frem og tilbage og pudsede næse, det var simpelthen så kedeligt! Vi danser det samme og det samme og det samme. Vi dansede vals syv gange eller sådan noget, fordi der var to der gjorde et eller andet forkert, så stoppede min danselærerinde musikken, rettede det og startede den på ny. Min dansepartner og jeg blev enige om, at det var heldigt at det var en god sang ;)

Min kat, Herkules var væk i går! :( Ved firetiden i eftermiddags havde han kastet op på sin stol og på et gulvtæppe, så imens min far vaskede det af og gjorde rent blev Herkules smidt ud! Pludselig var der et kanonslag og det kan han bestemt ikke lide. Så han kom ikke tilbage. Jeg gik per automatik ud og kaldte på ham hele tiden, men der skete ikke noget. Så da min mor kom ind for at vække mig i morges.. (ja, jeg bliver stadig vækket af mine forældre) sad hun med ham på skødet, jeg blev noget så glad! :) Hun havde været oppe i nat for at pudse næse eller noget, hun er også syg, og så havde hun hørt ham og lukket ham ind, det var vist omkring totiden :)

5 kommentarer:

Amanda sagde ...

Sikke en dejlig kat! :D
---
Jeg ville gerne have dem som morgenmad, hvor er du heldig! :D

Katrine Anna sagde ...

Det er lige hvad han er! Godt tyk og pelset! Og så er han virkelig kælen og man kan gøre med ham som man vil! :-D

Det var også kun pga. det var lige efter nytårsaften :) Jeg spiste dem imens jeg lavede morgenmad :)

Just me and myself sagde ...

Åh den er så dejlig din kat! Godt den kom hjem igen! Håber du har det godt ♥♥.

Katrine Anna sagde ...

Ih tak, det synes jeg også selv! Og ja, jeg var noget af en urolig mor i den stund! Jeg har det ganske fint, udover min sygdom, mange tak! ♥..

Millarikke. sagde ...

Jeg håber, du snart får det bedre smukke. Vi skal jo til Krop og Kartofler på tordag! :O
Men vi har det der geografi, det der skriftlig engelsk (til i morgen) og så de der reklame analyser; en til i morgen og en til torsdag. JO, vi fik også for til på tirsdag i samfundsfag at vi skulle tænke over vores mening om SU, Efterløn, børnepenge osv... <3