torsdag den 27. januar 2011

Fremtid...

Her til aften har jeg været til infoaften om HHX. Jeg fulgtes med mine forældre men mødtes med en veninde derhenne, og så gik vi rundt sammen. Det var rigtig spændende at høre om og man kan mærke, at de elever, der fortalte om de forskellige fag, virkelig brændte for det.
I går var jeg på O.G., som står for Odsherred Gymnasium, det er et STX. Det var også virkelig spændende og noget jeg blev helt spændt ved at høre om det! Jeg kunne godt tænke mig at gå alle steder! Kan man det?
Så konklusionen er indtil videre, at jeg stadig ikke ved hvad jeg skal! På mandag skal vi til infomøde på STX, Stenhus Gymnasium, og høre der.
Udover at være til infomøder, har jeg i dag været i byen med Sofie, vi har afleveret jobansøgninger et par steder, og har faktisk en mulighed for at få et job i H&M. Jeg fik shoppet et par udsalgsting, men en af tingene ryger tilbage. Ved I om man kan bytte udsalgsvarer?
Jeg er også blevet tagget i en blogleg, men den tager jeg på computeren i morgen :-)
Nu vil jeg læse lidt i min bog og så vil jeg lægge mig til at sove, det har været en lang dag! Godnat! :-)
Et lille stemningsbillede fra min klasse, det er Frederik og Mikkel der leger med guitaren, som jeg har med, da jeg skulle til guitar. De ser meget koncentrerede ud, men de kan slet ikke spille, de er bare så søde, at tro på det selv! :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uha det lyder rigtig spændende!
Jeg går selv på HHX og jeg er rigtig glad for det. Der er så meget forskel på stx & hhx, du må også tænke lidt over hvad du vil på længere sigt! hvis du f.eks vil have med handel at gøre er det måske smartest at tage HHX :)

Følg dit hjerte:)

& ja, du kan sagtens bytte udsalgs vare hvis du stadig har bonen & prismærket sidder på:)

-Kathrine
www.myway-kathrine.blogspot.com

Katrine Anna sagde ...

Ja, ikke? Ja, selvfølgelig og tak, det vil jeg gøre!
Super, det var ikke lige noget alligevel :)

- Katrine Anna