torsdag den 7. oktober 2010

UNDSKYLD MED STORE BOGSTAVER!

Jeg har endelig fået kort adgang til en computer, da min mobilos ikke vil samarbejde med min blog, og min lader ikke vil samarbejde med min computer, derfor har jeg ikke blogget i laaang tid! Jeg ved ikke lige hvad jeg gør mht. min lader, men det er frustrerende at hver gang man sætter den til strøm og til computeren, så ligger den bare og siger en mærkelig duuuuut lyd, og så lader den heller ikke op, så strøm det har den heller ikke! Jeg hader det!

Nå, kort om hvad der er sket..
Jeg fik 7 pil op, eller et meeeeget stort syvtal som min lærer sagde, i min tyske stil! Jeg fik 7 i en geografiprøve, jeg havde glemt at læse til! Jeg fik 12/12 i min danske stil og 10 i min engelske stil, + et 10 tal i min problemregning! Jeg har haft VERDENS BEDSTE praktikuge på Absalon skolen i Holbæk, hvor jeg fulgte Camillas mor, det vil sige, at jeg havde 1.a og den yngste modtagerklasse, det var de sødeste unger, og jeg elskede den fra dag et! Der var en masse søde vikarer og lærerer, det var alt i alt, bare en god oplevelse :D Jeg tror, at jeg vil være lærer! :-) Jeg har også været til fødselsdag hos Nadias, min bedste venindes, mors 40 års fødselsdag! Det var en dejlig dag! Så har jeg fået en kæreste, Andreas <3
I dag har jeg været til guitar for anden gang, og det er skønt! I morgen har jeg fri, fordi jeg skal til fysioterapeut, og så kommer Andreas og sover :-)

Nu vil jeg hoppe i seng og se Armageddon! Sov godt! Jeg ved ikke hvornår I kommer til at høre fra mig igen, men jeg skal nok få det fixet snarest muligt!

2 kommentarer:

Line sagde ...

Stødte lige på din blog og har læst det meste af den... Du skriver rigtig godt, så vil glæde mig til at følge med :)

Kan forresten se at du går på kostskolen... Ses vi på gymnasiet næste år? Skal nok love at du går fri for mobning fra 2. og 3.gerne :-)

Katrine Anna sagde ...

Tusind tak for det :)

Det kan godt tænkes, jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal efter 9. endnu :) Men det må jeg da overveje så :)