fredag den 8. juli 2011

update + billedespam.Jeg har min nye kjole på, den er far et sted i Nykøbing til 175 kr. Jeg købte den da vi var på camping.Jeg har ikke fået blogget, da jeg har haft meget travlt med at pakke. I dag vender vi snuden mod Kroatien og skal tilbringe de næste to uger i Kroatiens varme vejr, dejlige vand og hyggelige omgivelser. Jeg kan slet ikke vente, især ikke nu hvor det regner sådan udenfor. Jeg mangler stadig at finde min iPod et eller andet sted og at pakke mine underholdningsting. Men det jeg ville sige var, at jeg ikke får blogget imens jeg er i Kroatien, da jeg højst sandsynlig ikke kan :-) Men jeg lover at tage en masse billeder! 

I forgårs var jeg ude at shoppe med min lillebror til min lillebror, vi fik købt en masse shorts, bluser og ja alt, han mangler generelt alt, da han hader at shoppe, men storesøster her hundser rundt med ham, "prøv dit prøv dat" :-D Senere var jeg til fødselsdagsfest hos en veninde hvor vi var 14 tøser, det var super hyggeligt! Vi spiste god mad, snakkede, dansede og blev henholdsvis fulde og halv snaldrede! :-) Vi havde noget ølstafet bare uden øl og med somersby i stedet for. Vi spiste is med skeer og en bøtte og vi hyggede ekstrem meget! 
Bagefter sov jeg hos Camilla og tog til frisøren i går for at få farvet mine øjenvipper, derefter var jeg i H&M og bytte en nederdel og endte med en ekstra kjole. Da jeg kom til Svinninge gik jeg direkte på arbejde og fik fri klokken 18, hvorefter Andreas hentede mig og så gik vi hjem sammen. Jeg fik også min mobil igen i går. Jeg har ikke haft den siden søndag, da jeg glemte den hos Andreas. Nu vil jeg pakke nogle dvd'er! 

Oven over er der en masse billeder fra festen.

8 kommentarer:

Cecilie Mainz sagde ...

Virkelig fed blog, har loge læst rigtig meget af den! (hæhæ) Jeg er nu blevet fast læser! Så glæder mig til at læse din blog oftere! :-)
Håber også du vil tage et kig på min blog, og evt. blive fast læser
xoxo
http://ceciliemainz.blogspot.com/

Louise Storegaard sagde ...

Rigtig fed blog! Jeg smutter selv til Kroatien om en uge, hvor i Kroatien skal du være? :)

Følger dig helt klart!
Hilsen Louise
www.storegaard.blogspot.com

victoria dahl sagde ...

WOOOW, en flot blog du har. Du er vildt god til at tage billeder.. Elsker virkelig det første billede du har, altså det første på bloggen.. Jeg e rnu fastlæser, håber også du vil følge mig på min blog :D

- http://www.smileandeatcake.blogspot.com/

Millarikke. sagde ...

Jeg er stadig helt vild med billedet af dig, mig og Julie. Det er SÅ godt! Og så er det af mig og den anden Julie også rigtig fint! Nice one :*

Anonym sagde ...

Hvor ser det dog bare hyggeligt ud, super gode billeder :-) Og god tur til Kroatien! Jeg har aldrig selv været der.

xx

kristina lund sagde ...

Hej(-:
Fin blog, vil du evt kigge forbi min?
http://justsmiiiile.blogspot.com/
Go aften:-D

Kamilla sagde ...

rigtig skønne billeder (:


thewallsaroundus.blogspot.com

Katrine Anna sagde ...

Cecilie: Tak, jeg har taget et kig på din, den ser god ud! :-)

Louise: Mange tak, jeg skulle være på Istrien, omkring 5 km fra Pula :-)

Victoria: MANGE TAK, det er jeg glad for du synes :-)

Camilla: Ja, det er skønt!! :*

Sofie: Det var også rigtig hyggeligt, og tak, jeg skal derned for 5. år i træk :-)

Kristina: Det vil jeg da :-)

Kamilla: Mange tak!