søndag den 3. april 2011

Halvt år og fire måneder..Det hænger ikke sammen! I dag har jeg været kærester med Andreas i et halvt år, og jeg er ligeså nyforelsket, som første gang jeg så ham. I fredags tog vi hjem til hans mor og sov, og det var super hyggeligt! Lørdag blev vi vækket tidligt og vi tog med Andreas' mor i City2, Andreas fik en masse nyt tøj og jeg kom til at hapse en lille ting med hjem :-)  Vi var derinde, da de åbnede, så vi var allerede på vej hjem igen klokken 12, da vi kom herhjem sumpede vi bare og mine forældre kom først hjem ved syvtiden og havde spist, så vi bestille mad fra pizzeriaet og bagefter så vi alle sammen "Alvin og de frække jordegern", undtagen min lillebror som var på spejderlejr. Vi lå og snakkede til langt ud på natten :-)

Fredag fik jeg også penge tilbage i skat, jeg fik to checks en på 193 kr. og en på 1 kr., jamen hvad er det for noget? Det er da dyrere at producere en kuvert og at sende et brev, så hvorfor ikke bare en check med 194 kr.?

I dag har jeg været på arbejde fra 8 - 13, og det var hyggeligt nok, der var ikke så meget at lave, og morgenbrødet var hurtigt væk! Wauw!!! Nå, men lige nu sidder jeg og venter på, at vi skal ud at handle og så kommer Andreas snart og så skal vi hygge og "fejre" vores halvårsdag<3

EDIT: De fire måneder er så lang tid, som jeg har haft min bøjle på i overmunden :-)

2 kommentarer:

Vanilla sagde ...

Det lyder godt nok hyggeligt, alt det der med Andreas. :)
Hvad er de 4 måneder?

Katrine Anna sagde ...

Gud ja, det glemte jeg helt :-) Det er den tid jeg har haft bøjle på :-)