lørdag den 12. februar 2011

ferien

ADVARSEL! 
 Dette bliver et langt indlæg...

Jeg vil lige kort fortælle om min ferie! I dag har jeg været på arbejde fra klokken 5:30 til 11 og jeg har skiftet Max' vand, og jeg er godt træt nu.. Senere kommer Andreas, og så skal jeg have pakket. Jeg drager nemlig mod Randers i morgen med min mor, far, lillebror og Andreas.. Vi har lejet et sommerhus med indendørs og opvarmet pool og spa og så får vi vores eget værelse :) Der skal vi være fra søndag til onsdag, og torsdag skal jeg ud at spise med Natascha og Magnus.. og så skal jeg arbejde i weekenden :) 

I går var alle meget fokuseret på at vi havde syv timer og hvordan vi skulle overleve i skolen, men da vi kom i skole, skulle vi have vikar i biologi og tysk, hvilket vil sige 4/7 timer.. I biologi lavede vi nogle opgaver, spillede kort og sad på computeren. I tysk så vi en tysk film der hed "Seventeen", den minder rigtig meget om "She's the man", hvis I kender den :) Ellers havde vi matematik, fysik og dansk.. Da vi havde fri klokken 14.40, tog jeg på café med Natascha, Camilla og Line. Lidt senere kom Magnus og Hjalte. Vi hyggede rigtig meget, vi spiste pandekager, is, banansplit og belgisk vaffel og drak kakao, kaffe og kakao :) Camilla tog lidt tidligere hjem, fordi hun skulle på skiferie, og skulle lige pakke, men vi andre blev til halv seks :) Og jeg tog toget hjem klokken 18.10 :) Vi fik rigtig lækker mad, og så x-factor og så gik jeg i seng :)

Hvis jeg skulle have en tatovering, skulle det være noget i stil med det her! Jeg har engang fundet det perfekte men nu kan jeg ikke finde det igen :( Jeg leder videre ;) 3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Flotte billeder!

Katrine Anna sagde ...

Tak, det er bare nogle jeg har fundet på Google :)

Claire Alexandra sagde ...

I love these tattoos I want one just like them!

xo,
thecitizenscloset.blogspot.com